Hoppa till sidans innehåll

Tack för den här tiden Starbogården!

20 september 2024

Från och med 1 oktober 2024 kommer Stockholms Stad att ta tillbaka driften av Starbogården. Dagverksamheten ligger i Råcksta i stadsdelen Vällingby och har drivits av Bräcke diakoni sedan februari 2014. Hit kommer gäster med kognitiv sjukdom/demenssjukdom för aktivitet och möjlighet till avkoppling. Starbogården har varit ett stöd för personer över 65 år i att komma ut i samhället, träffa andra och få tillgång till fysisk aktivitet. Indirekt har det underlättat för gästerna att bo kvar hemma.

– Det har varit givande och utvecklande att driva en så väl fungerande verksamhet med en engagerande personalgrupp som har gästernas välmående i fokus, berättar verksamhetschefen Ylva Svesse. Många av våra gäster och anhöriga har varit så nöjda med Bräcke diakoni som aktör att de har valt ett av våra vård- och omsorgsboenden när de inte har kunnat bo kvar hemma.

Bräcke diakoni vill uttrycka vårt varmaste tack för det förtroende som har visats oss på Starbogårdens dagverksamhet. Vi kommer att göra vårt yttersta för att övergången ska ske så smidigt som möjligt. Vi önskar alla gäster, anhöriga och personal lycka till och hoppas att vi snart kan driva dagverksamhet i Stockholm igen!

Vid frågor går det bra att kontakta verksamhetschef Ylva Svesse

Mail: ylva.svesse@brakediakoni.se

Bild till nyhetsartikeln