Hoppa till sidans innehåll

Vår hemtjänst i Alingsås

Nu har du rätt att själv bestämma över vem som ska utföra din hemtjänst och hur du vill att den ska vara. För oss är det viktigt att du är delaktig och själv bestämmer hur du vill ha det. Med lyhördhet och stor respekt gör vi vårt bästa för att du ska känna dig trygg och leva som du vill- i ditt eget hem!

Det här kan du få hjälp med i ditt hem

Visa fler

Vi har hela vårdkedjan

Äldreteam på vårdcentralen, minnenas café, hemtjänst och äldreboende. I samverkan med kommunen har vi utvecklat en vårdkedja för dig med kognitiv svikt.

Vårdkedjan anhöriga4

Minnenas café

För dig som känner någon, eller själv fått en kognitiv svikt
På Minnenas café träffas vi som känner någon eller som själv fått en kognitiv svikt. Vi fikar, lyssnar på musik, skrattar och tar till vara på livet. Tillsammans. Vi bjuder på fika och intressanta föreläsare.

Välkommen till Minnenas café!

Läs mer

Bräcke-Vårdcentral-Centrum-20220929018

Äldreteam

På Bräcke vårdcentral Centrum har vi ett särskilt team för dig som är över 75 år. Vi kan hjälpa till med telefonrådgivning, hembesök, hälsosamtal, förmedla kontakt med andra vårdgivare, ge tips om stödinsatser i hemmet och svara på frågor om sjukdomar och läkemedel.

Ring oss!

Telefon: 0322-280 180

Ginstgården sommar 2022 medarbetare5

Äldreboende

Ginstgården är ett boende med 32 platser för dig med kognitiv sjukdom (demenssjukdom) som drivs av Bräcke diakoni på uppdrag av Alingsås kommun. Vi möter dig efter dina förutsättningar och där du är.  kommun.

Till Ginstgården

Bracke-diakoni-Rehabmottagning-Falkoping-20230315006

Rehab i vardagen

På Bräcke rehabmottagning Alingsås erbjuder vi fysioterapi och arbetsterapi. Vi har bred erfarenhet som vi kopplar ihop med den senaste kunskapen för att kunna ge dig bästa möjliga vård.

Till rehabmottagningen