Hoppa till sidans innehåll
Bräcke LSS-boende Lefflergården

Eget boende utformat efter dina behov

Alla människor är unika. Du också. På vårt boende med särskilt stöd är det du som står i centrum. Genom trygghet och stöd vill vi därför erbjuda dig ett boende där alla insatser är utformade efter dig och dina enskilda behov.

Välkommen hem

Bräcke LSS-boende Lefflergården är ett nybyggt boende beläget i Bräcke, på Hisingen i Göteborg. Vi välkomnar vuxna personer som omfattas av personkrets 1 enligt LSS. Verksamheten öppnade i september 2021.

Här får du ett eget boende, möjlighet till självständighet och tilltro till din egen förmåga samtidigt som du får allt stöd du behöver.

Välkommen till oss, välkommen hem.

Bracke-diakoni-LSS-boende-Leffler-20221207006

Hur du ansöker om plats på Lefflergården

1

Ansökan

Ta kontakt med en handläggare i din kommun och berätta att du vill flytta till Lefflergården.

2

Beslut

Din handläggare beslutar om du har rätt till särskilt boende eller korttidsboende.

3

Inflyttning

Personal på Lefflergården tar kontakt med dig för att planera din inflyttning.

Är Lefflergården något för mig?

Vi finns till för dig som vill ha ett eget boende och styra över din egen vardag men fortfarande behöver stöd och tryggheten av att någon alltid finns nära till hands. Vi erbjuder våra boende det individuella stödet och den service de behöver samtidigt som vi skapar förutsättningar för trygghet, personlig utveckling och goda levnadsvillkor. Vi har dygnet runt-bemanning efter behov.

Hos oss på Lefflergården lever du självständig i egen lägenhet, men precis utanför dörren finns gemenskap och engagerade medarbetare.

LSS-boendet Lefflergården passar sig till dig som är vuxen och omfattas av personkrets 1 enligt LSS. Alltså du som har autism, utvecklingsstörning eller autismliknande tillstånd. Här får du individuellt stöd och den service du behöver, samtidigt som vi skapar förutsättningar för trygghet, personlig utveckling och goda levnadsvillkor.

DSC 0170 RED

Lediga jobb

Just nu har vi tyvärr inga lediga jobbmöjligheter. Vi uppdaterar kontinuerligt vår webbplats med nya karriärmöjligheter. Under tiden kan du gärna skicka in en spontanansökan till oss. Vi värdesätter ditt intresse för att arbeta med oss och ser fram emot att höra från dig. Tack för ditt besök på vår webbplats!