Hoppa till sidans innehåll
Bräcke vård och omsorg i hemmet Ramshäll

Bo kvar hemma så länge du önskar

Med rätt vård, omsorg och stimulans kan du bo kvar hemma så länge du önskar. Vi vill gärna vara med och göra det möjligt. Sedan 1 maj 2023 har Bräcke diakoni ett helhetsansvar för vård och omsorg i hemmet för dig som bor i området Ramshäll i Linköping. Vi har hemtjänst, hemsjukvård, hemrehabilitering och trygghetsboende med träffpunkt och lunchservering.

 

Vi har helhetsansvar för dig

Bracke-Aldreomsorg-Hemstjanst-Goteborg-20220930042

Hemtjänst

Med Bräcke hemtjänst kan du klara dig längre i ditt eget hem. För att få omvårdnad krävs oftast ett biståndsbeslut. Men är du över 75 år kan du kontakta oss direkt för trygghetslarm och hemleverans av lunchlåda.

Så får du hemtjänst

Sjukskoterska 2

Hemsjukvård/Hemrehabilitering

Behöver du sårvård, är nyss hemkommen från sjukhus eller tar regelbundna blodprov är det sjuksköterskorna  i vår hemsjukvård som kommer hem till dig.

Hemsjukvård

IMG 0362

Trygghetsboende

Här bor du i egen lägenhet, men med tryggheten att det finns personal i samma hus, dygnet runt. Träffpunkten och lunchserveringen på boendet är öppen för allmänheten.  Ditt närmsta trygghetsboende är  Ramstorp.

Trygghetsboende Ramstorp

Träffpunkter och lunchservering

Bräcke diakoni driver fyra träffpunkter med hälsofrämjande och sociala aktiviteter för dig som är över 65 år och bor i närområdet.  Du hittar dem på våra trygghetsboenden. Hit är du också välkommen att äta lunch för en mindre peng.

Trygg i ditt eget hem

När du träffar våra medarbetare ska du alltid mötas av vänlighet och ett respektfullt bemötande. Eftersom vi arbetar i ditt hem så är det en självklarhet att du ska känna dig trygg och stor hänsyn och respekt skall visas inför ditt privatliv och integritet. I så stor utsträckning som möjligt ska det också vara samma personer som kommer hem till dig.

 

 

20220923-Boende-079