Hoppa till sidans innehåll

Bräcke vårdcentral Centralhälsan

Vi som arbetar här vill ge dig ett bra bemötande och hitta en lösning som passar dig. Vi anser att bra vård hanteras med en personlig och nära kontakt mellan dig som patient och oss som vårdgivare.

Hos oss arbetar distriktsläkare, ST-läkare, AT-läkare, distriktssköterskor, diabetessköterskor, undersköterskor, kognitiva beteendeterapeuter, medicinska sekreterare. I samma lokaler har vi även sjukgymnaster och arbetsterapeuter som vi har ett nära samarbete med.

Vårdval Vårdcentral

Valfriheten i vården innebär att du som patient själv har rätt att, i hela landet, söka söka all öppen vård inklusive dagkirurgi hos offentliga och privata vårdgivare som har avtal med någon region. Valfriheten gäller inte slutenvård, det vill säga vård som innebär att du behöver skrivas in på ett sjukhus. Läs mer om Vårdval vårdcentral i VGR på 1177 vårdguiden (länk).

Logotype för Vårdval Vårdcentral, Västra Götalandsregionen

Lediga jobb

Filtrera lediga jobb

En del av något större

Bräcke vårdcentral Centralhälsan är en av många verksamheter i den idéburna stiftelsen Bräcke diakoni. En hundraårig, idéburen stiftelse – men också en innovativ välfärdsaktör. Vi drivs av viljan att göra skillnad, inte av att tjäna pengar. Det gör att vi kan tänka med både hjärta och hjärna. Vi finns här för dig och för dem du bryr dig om. Men också för att göra hela samhället medmänskligare.

20220928-Stegen-072