Hoppa till sidans innehåll
Bräcke vårdcentral Centralhälsan

Vårdcentral i Falköping med personlig och nära kontakt

Vi vill hitta en lösning som passar dig. Vi anser att bra vård hanteras med en personlig och nära kontakt mellan patient och vårdgivare. Hos oss arbetar distriktsläkare, distriktssköterskor, diabetessköterskor, sjukgymnaster och kognitiva beteendeterapeuter.

Kontaktuppgifter

Öppettider

Vaccination Covid-19. 1-30 april

25 mars 2024

Du som är 65-79 år och har hemtjänst rekommenderas att vaccinera dig två gånger/år mot Covid-19. Alla som är 80 år bör oavsett hemtjänst vaccinera sig…

Läs nyheten

Nya patientavgifter från Västra Götalandsregionen

18 mars 2024

Läs nyheten

Det här hjälper vi dig med

Visa fler

Barnavårdcentral

Att få barn är en stor händelse i livet. Vi på Centralhälsans barnavårdscentral vill att ni ska känna er trygga och väl mottagna, redan när ni kommer hem från BB.

Barnavårdcentral

Äldreteamet 85+

För oss är det viktigt att du känner dig trygg i dina kontakter med oss. Vi har därför ett äldreteam som riktar sig speciellt till dig som är över 85 år.

Äldreteamet 85+

Mottagning

Våra sjuksköterskor på sjuksköterske-mottagningen har många års erfarenhet och kan hjälpa dig med bland annat bensårsbehandling, sårvård och omläggningar och suturborttagning.

0515-717200

Lista dig hos oss!

Genom att aktivt välja vårdcentral vet du vart du ska vända dig när du behöver vård. Vi på vårdcentralen lär känna dig och dina besvär, och kan hjälpa dig på bästa sätt.

Välj oss som din vårdcentral genom att lista dig på 1177. Det går snabbt och enkelt.

Lediga jobb

Filtrera lediga jobb