Hoppa till sidans innehåll
Bräcke vårdcentral Centralhälsan

Vårdcentral i Falköping med personlig och nära kontakt

Vi vill hitta en lösning som passar dig. Vi anser att bra vård hanteras med en personlig och nära kontakt mellan patient och vårdgivare. Hos oss arbetar distriktsläkare, distriktssköterskor, diabetessköterskor, sjukgymnaster och kognitiva beteendeterapeuter.

Kontaktuppgifter

Öppettider

Det här hjälper vi dig med

Visa fler

Nya öppettider på vårdcentralen

1 januari 2024

Nytt år och nya öppettider: Måndag – Fredag 7.00-18.00

Läs nyheten

Nu har vi drop-in för vaccinationer

13 oktober 2023

Läs nyheten

Barnavårdcentral

Att få barn är en stor händelse i livet. Vi på Centralhälsans barnavårdscentral vill att ni ska känna er trygga och väl mottagna, redan när ni kommer hem från BB.

Barnavårdcentral

Äldreteamet 85+

För oss är det viktigt att du känner dig trygg i dina kontakter med oss. Vi har därför ett äldreteam som riktar sig speciellt till dig som är över 85 år.

Äldreteamet 85+

Mottagning

Våra sjuksköterskor på sjuksköterske-mottagningen har många års erfarenhet och kan hjälpa dig med bland annat bensårsbehandling, sårvård och omläggningar och suturborttagning.

0515-717200

Lista dig hos oss!

Genom att aktivt välja vårdcentral vet du vart du ska vända dig när du behöver vård. Vi på vårdcentralen lär känna dig och dina besvär, och kan hjälpa dig på bästa sätt.

Välj oss som din vårdcentral genom att lista dig på 1177. Det går snabbt och enkelt.

Lediga jobb

Just nu har vi tyvärr inga lediga jobbmöjligheter. Vi uppdaterar kontinuerligt vår webbplats med nya karriärmöjligheter. Under tiden kan du gärna skicka in en spontanansökan till oss. Vi värdesätter ditt intresse för att arbeta med oss och ser fram emot att höra från dig. Tack för ditt besök på vår webbplats!