Hoppa till sidans innehåll
Bräcke vårdcentral Vilan

Vårdcentral i Skara med fokus på dig – hela livet

Vi finns i Hälsans hus där vi erbjuder bland annat läkar- och sköterskemottagning, vaccinationer, hälsoundersökningar och BVC. Vi har också mottagning för psykisk hälsa.

Kontaktuppgifter

Öppettider

Det här hjälper vi dig med

Visa fler

Se upp för bedragare!

Se upp för bedragare! Vi på vårdcentralen ringer aldrig och ber om legitimering med BankId eller om dina bankuppgifter. Blir du uppringd av någon som säger…

Läs nyheten

Trevlig midsommar!

Läs nyheten

Barnavårdcentral

Att få barn är en stor händelse i livet. Vi på barnavårdscentralen vill att ni ska känna er trygga och väl mottagna, redan när ni kommer hem från BB.

Barnavårdcentral

Bräcke-Vårdcentral-Centrum-20220929017

Äldreteamet

För oss är det viktigt att du känner dig trygg i dina kontakter med oss. Vi har därför ett team som riktar sig speciellt till dig som har ett omfattande behov av vård och är över 75 år.

Äldreteamet

Sjuksköterskemottagning

Våra sjuksköterskor har många års erfarenhet och kan hjälpa dig med bland annat bensårsbehandling, sårvård och omläggningar och suturborttagning.

0511-700 100

Lista dig hos oss!

Genom att aktivt välja vårdcentral vet du vart du ska vända dig när du behöver vård. Vi på vårdcentralen lär känna dig och dina besvär, och kan hjälpa dig på bästa sätt.

Välj oss som din vårdcentral genom att lista dig på 1177. Det går snabbt och enkelt.

Lediga jobb

Just nu har vi tyvärr inga lediga jobbmöjligheter. Vi uppdaterar kontinuerligt vår webbplats med nya karriärmöjligheter. Under tiden kan du gärna skicka in en spontanansökan till oss. Vi värdesätter ditt intresse för att arbeta med oss och ser fram emot att höra från dig. Tack för ditt besök på vår webbplats!