Hoppa till sidans innehåll
Bräcke vårdcentral Vilan

Vårdcentral i Skara med fokus på dig – hela livet

Vi finns i Hälsans hus där vi erbjuder bland annat läkar- och sköterskemottagning, vaccinationer, hälsoundersökningar och BVC. Vi har också mottagning för psykisk hälsa.

Kontaktuppgifter

Öppettider

Vaccination Covid-19

19 mars 2024

Den 18-19 april är det dags igen: Berörda grupper är: Alla personer 80 år och äldre, samt personer 65 år och äldre med dagliga omsorgsinsatser Personer…

Läs nyheten

Nya patientavgifter från Västra Götalandsregionen

18 mars 2024

Läs nyheten

Det här hjälper vi dig med

Visa fler

Barnavårdcentral

Att få barn är en stor händelse i livet. Vi på barnavårdscentralen vill att ni ska känna er trygga och väl mottagna, redan när ni kommer hem från BB.

Barnavårdcentral

Bräcke-Vårdcentral-Centrum-20220929017

Äldreteamet

För oss är det viktigt att du känner dig trygg i dina kontakter med oss. Vi har därför ett team som riktar sig speciellt till dig som har ett omfattande behov av vård och är över 75 år.

Äldreteamet

Sjuksköterskemottagning

Våra sjuksköterskor har många års erfarenhet och kan hjälpa dig med bland annat bensårsbehandling, sårvård och omläggningar och suturborttagning.

0511-700 100

Lista dig hos oss!

Genom att aktivt välja vårdcentral vet du vart du ska vända dig när du behöver vård. Vi på vårdcentralen lär känna dig och dina besvär, och kan hjälpa dig på bästa sätt.

Välj oss som din vårdcentral genom att lista dig på 1177. Det går snabbt och enkelt.

Lediga jobb

Just nu har vi tyvärr inga lediga jobbmöjligheter. Vi uppdaterar kontinuerligt vår webbplats med nya karriärmöjligheter. Under tiden kan du gärna skicka in en spontanansökan till oss. Vi värdesätter ditt intresse för att arbeta med oss och ser fram emot att höra från dig. Tack för ditt besök på vår webbplats!