Hoppa till sidans innehåll

Bräcke vårdcentral Vilan

Du hittar oss i Hälsans hus där vi erbjuder bland annat läkar- och sköterskemottagning, vaccinationer, hälsoundersökningar och BVC. Vi har också mottagning för psykisk hälsa.

Vi håller till i nyrenoverade ljusa lokaler tillsammans med Bräcke rehabmottagning Skara på Axvallagatan 3 i Skara. Här jobbar kompetenta och erfarna medarbetare som är redo att hjälpa dig med dina besvär.

Kontakta oss gärna via tjänsten Bräcke digital kontakt när som helst på dygnet. Sedan behandlar vi ditt ärende under vårdcentralens öppetider. Du behöver inte passa några tider utan får ett sms när vi svarat dig. Det går också bra att boka tid via webben, genom att ringa eller logga in via Vårdguiden 1177.se. Om Bräcke vårdcentral Vilan i Tillgänglighetsdatabasen (länk)

Vårdval Vårdcentral

Valfriheten i vården innebär att du som patient själv har rätt att, i hela landet, söka söka all öppen vård inklusive dagkirurgi hos offentliga och privata vårdgivare som har avtal med någon region. Valfriheten gäller inte slutenvård, det vill säga vård som innebär att du behöver skrivas in på ett sjukhus. Läs mer om Vårdval vårdcentral i VGR på 1177 vårdguiden (länk).

Logotype för Vårdval Vårdcentral, Västra Götalandsregionen

En del av något större

Bräcke vårdcentral Vilan är en av många verksamheter i den idéburna stiftelsen Bräcke diakoni. En hundraårig, idéburen stiftelse – men också en innovativ välfärdsaktör. Vi drivs av viljan att göra skillnad, inte av att tjäna pengar. Det gör att vi kan tänka med både hjärta och hjärna. Vi finns här för dig och för dem du bryr dig om. Men också för att göra hela samhället medmänskligare.

20220928-Stegen-072