Hoppa till sidans innehåll

ST-läkare

Vi är Bräcke diakoni, en av Sveriges största non profit-aktörer inom vård och omsorg – och vi vill göra hela samhället medmänskligare. På det viset är vi lite speciella. Och antagligen du också. Vår kunskap om hälsovård, äldreomsorg och funktionshinder går hand i hand med forskning och utbildning. Idag finns vi på flera orter i södra Sverige med över 1100 medarbetare och vi fortsätter att växa och utvecklas.

Vilans vårdcentral har idag cirka 17 500 listade patienter. På vårdcentralen finns 14 allmänspecialister, 1 geriatriker och 8 ST-läkare anställda. Vi har en kompetent personal med professionellt bemötande som trivs på sin arbetsplats. Vi lägger stor vikt på att ha en god arbetsmiljö både avseende arbetsbelastning, utbildning och teamarbeten. Vi är samlokaliserade med Bräcke Rehabmottagning Skara.

Då några av våra allmänspecialister och ST-läkare är föräldralediga samt en del av ST-läkarna under 2024/2025 har planerade sidotjänstgöringar är vi i behov av ST-läkare. 

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna är sedvanligt förekommande uppgifter på en vårdcentral. Vi är stolta över att ha en verksamhet med korta beslutsvägar och nytänkande.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har svensk läkarlegitimation och som är intresserad av ST-tjänst hos oss. Du har språkkunskaper i svenska motsvarande minst nivå C1. Du trivs med att arbeta både självständigt och i team samt att arbeta med förbättringar i både det lilla och det stora. Självklart har du god samarbetsförmåga och vänligt bemötande gentemot både patienter och kollegor. Hos oss får du arbeta i en miljö där kunskaper och engagemang tas tillvara. 

Villkor

Tillsvidareanställning. Vi ser gärna att du arbetar heltid men omfattningen kan diskuteras. Tillträde enligt överenskommelse. I den här rekryteringen har vi valt annonseringskanaler och undanbeder oss därför kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag. 

Har du några frågor under ansökningstiden kan du kontakta verksamhetschef per mail under vecka 28-31. Från och med 5 augusti går det även bra att kontakta på telefon. 

Ansök på Varbi.com

Avdelning
Bräcke diakoni, Bräcke vårdcentral Vilan

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid

Sysselsättningsgrad
100%

Tillträde
Enligt överenskommelse

Löneform
Månadslön

Antal lediga befattningar
1

Arbetsort
Skara

Län
Västra Götalands län

Land
Sverige

Referensnummer
2024/98

Publicerat
2024-07-01

Sista ansökningsdag
2024-08-31