Hoppa till sidans innehåll
Bräcke arbetsintegrering Göteborg

Arbeta utifrån dina förutsättningar

Vi finns till för dig som hamnat utanför arbetsmarknaden. Hos oss kan du växa genom meningsfullt arbete. Vi erbjuder arbetsträning, praktik eller anställning med anpassningar, individuellt stöd och kontinuerlig handledning och en möjlighet att arbeta utifrån dina förutsättningar.

Hos oss kan du arbetsträna på olika sätt

TriBus-25 RED-mer lila

Hunddagis

Vi är ett hunddagis med dubbelsyfte. Vi tar hand om dagishundarna och går promenader varje dag. Hundens och människans välmående står i fokus och vi jobbar genomgående med positiv förstärkning.

Till Tribus hemsida

Bracke-Arbetsintegrering-Tradgard-20220928005

Vaktmästeri

Vi har en liten vaktmästeriavdelning som gör enklare vaktmästeriuppdrag inom organisationen samt kör en del transporter. Både kortare med elbil, samt längre med vanlig bil.

Bracke-Arbetsintegrering-Tvatt-20220930007

Tvätt

Vi utför tvättuppdrag av arbetskläder och lakan till flera av organisationens verksamheter samt av hemtjänstkunders privata kläder. I arbetsuppgifterna förekommer, tvätt, vikning, mangling etc.

Trädgård

I trädgårdsgruppen arbetar vi med skötsel och underhåll av Bräcke diakonis parkområde på Hisingen. Arbetet innebär allt ifrån lövkrattning, slynedtagning och ogräsrensning till plantering och frösådd. Vi följer årstidernas växlingar och varierar arbetsuppgifterna efter behoven.

Bracke-Arbetsintegrering-Tvatt-20220930008

Återbruk och internservice

Vi försöker återanvända så mycket som möjligt inom organisationen, exempelvis arbetskläder, möbler och inventarier där återbruksgruppen är en viktig del. I arbetsuppgifterna finns sysslor som att ta emot leveranser, tvätta, rengöra, laga, förvara och leverera sakerna.

Individuell planering

Inom Stiftelsen Bräcke diakoni har vi möjlighet att utifrån dina förmågor och önskemål placera din arbetsträning på någon av våra stödfunktioner såsom t ex HR-avdelningen, Kommunikationsavdelningen etc.

Du har självklart en handledare från arbetsintegrering som kontinuerligt jobbar tillsammans med dig i din arbetsträning.

Aktuellt hos oss!

Visa alla nyheter

Marknad på Bräcke arbetsintegrering 30 maj

20 maj 2024

Torsdag 30 maj kl. 10-13 har vi marknad på Bräcke arbetsintegrering. Vi håller till i vår fina innegård ”Pers paradis”, ingång mellan husen vid Edvard Rodhes…

Läs nyheten

Följ oss på Instagram & Facebook

En del av något större

Bräcke arbetsintegrering Göteborg är en av många verksamheter inom Bräcke diakoni. Vi är en idéburen stiftelse med över hundra års erfarenhet som vill göra livet bättre, i det lilla och i det stora. Det gör vi inom stöd, vård och omsorg med fokus på varje människas unika livssituation. Vi använder överskott för att göra mer för fler, nu och i framtiden. Tillsammans gör vi skillnad, för ett medmänskligare samhälle. 

Bracke-DV-Verksam-Goteborg-20220928018