Hoppa till sidans innehåll
Bräcke hemtjänst Göteborg

Hemtjänst med stort hjärta

Vi erbjuder kunnig och engagerad personal som ser till dina individuella behov och förmågor. Vi stöttar dig med det som du fortfarande kan och hjälper dig med det som du har svårt med.

Vad kan jag få hjälp med?

Inom ramen för ditt hemtjänstbeslut kommer vi tillsammans fram till vad som ska göras, hur och när det ska göras. Det kan till exempel vara inköp, städning, tvätt, ledsagning, avlösning, apoteksärende, fönsterputs, rehab, medicindelegering eller stöd med personlig hygien. Kanske mår du bra av komma ut på en promenad? Vi anpassar oss efter dina behov!

Trygg utförare

Vi vet att goda relationer skapar trygghet därför får du träffa samma personer ofta.

När du träffar våra medarbetare ska du alltid mötas av vänlighet och ett respektfullt bemötande. Eftersom vi arbetar i ditt hem så är det en självklarhet att du ska känna dig trygg och stor hänsyn och respekt skall visas inför ditt privatliv och integritet.

 

 

”Man känner sådan vänskap med dem som är här och arbetar” ,

/ Lillemor Bohm, hemtjänstkund.

Mervärde Vän-volontär

Vi på Bräcke diakoni vill att vår hemtjänst ska vara något alldeles extra.  Tillsammans med Räddningsmissionen erbjuder vi  möjligheten att träffa en ny vän.

Läs mer

Informationsträff med vår hemtjänst i Göteborg

7 februari 2024

Bräcke hemtjänst vill finnas till för fler. Därför bjuder vi in till en informationsträff. Tisdagen 27 februari finns vi på Allégården för att svara på dina…

Läs nyheten