Hoppa till sidans innehåll

Vi bemöter dig som du vill bli bemött

När du träffar våra medarbetare möts du av vänlighet och det bemötande du vill ha. Vi vill att du ska träffa personer du känner igen och vi strävar efter att våra medarbetare ska ha hög kompetens och vara utbildade undersköterskor. Vi har också speciell kunskap kring personer med demenssjukdom, psykisk ohälsa och palliativ vård (vård i livets slutskede).

Vi ser att medarbetare som trivs på jobbet också är nyckeln till att ge en bra vård och omsorg.

– Jag gillar kunderna, samtalen, att få hjälpa till och få pigga upp. Fritt och skönt också med ett arbete med puls och rörelse.

Sonja tycker hon gjort helt rätt yrkesval

”Mina kollegor är en jättebra grupp, vi hjälps åt och samarbetar. Vi är ungefär tjugo personer i olika åldrar, en del är undersköterskor och en del är vårdbiträden och så har vi en städgrupp. I bland kan jobbet vara stressigt men ofta går det att få tiden att räcka till för att hinna med det lilla extra. ”

#jagärbräckediakoni

Lediga jobb

Just nu har vi tyvärr inga lediga jobbmöjligheter. Vi uppdaterar kontinuerligt vår webbplats med nya karriärmöjligheter. Under tiden kan du gärna skicka in en spontanansökan till oss. Vi värdesätter ditt intresse för att arbeta med oss och ser fram emot att höra från dig. Tack för ditt besök på vår webbplats!