Hoppa till sidans innehåll

Kompetent personal och ett leende

När du träffar våra medarbetare möts du av vänlighet och det bemötande du vill ha. Vi vill att du ska träffa personer du känner igen och vi strävar efter att våra medarbetare ska ha hög kompetens och vara utbildade undersköterskor.

Trygg i ditt eget hem

Eftersom vi arbetar i ditt hem så är det en självklarhet att du ska känna dig trygg och stor hänsyn och respekt skall visas inför ditt privatliv och integritet. I så stor utsträckning som möjligt ska det också vara samma personer som kommer hem till dig.

För att du ska känna dig trygg när du öppnar din dörr har alla våra medarbetare id-bricka på sig. Du kommer också få en kontaktperson som ansvarar för det lilla extra samt kontakten med dig och, om du önskar, dina anhöriga.

Kompetens efter dina behov

Vårt mål är att alla våra medarbetare som utför vårdinsatser skall ha hög kompetens och vara utbildade undersköterskor. Dessutom har vi speciell kompetens när det gäller personer med demenssjukdom, psykisk ohälsa och palliativ vård.

Vi har ett speciellt ”service” team som är specialister inom städ och service insatser. Dessa personer har inget krav på att vara utbildade undersköterskor eftersom de inte utför vårdinsatser, utan hjälper till med städ, tvätt, inköp, promenader, ledsagning, avlösning med mera.

Vill du veta hur vi arbetar?

Har du frågor eller funderingar om hur vi arbetar är du välkommen att kontakta oss på telefon: 031 -84 88 93 eller skicka/ lämna meddelande till 0700 – 81 88 93.

Sagt om Bräcke hemtjänst Göteborg

”Jag sa att jag aldrig ska ha hemtjänst, men det har ändrat sig nu. Här träffar jag så mycket människor, fått kompisar och har lärt mig så mycket”

 

”jag har haft en annan hemtjänst tidigare, men det är stor skillnad på bemötandet. Det känns bra att det är icke vinstdrivande”

 

”Jag är så nöjd med personalen, oavsett vem som kommer”

Våra kunder berättar

”Man känner sådan vänskap med dem som är här”

/ Lillemor

 

”Det som är allra bäst ’är att det är ganska bra kontinuitet så man lär ju känna de som kommer”

/Kerstin

 

Bräcke är bra för att de har trevlig personal och kunnig!

/ Lennart

Vi är Bräcke diakoni

Vi är Bräcke diakoni. En hundraårig, idéburen stiftelse, men också en innovativ välfärdsaktör. Vi drivs av viljan att göra skillnad, inte av att tjäna pengar. Det gör att vi kan tänka med både hjärta och hjärna. Vi finns här för dig och för dem du bryr dig om. Men också för att göra hela samhället medmänskligare.

20220928-Stegen-075

Informationsträff med vår hemtjänst i Göteborg

7 februari 2024

Bräcke hemtjänst vill finnas till för fler. Därför bjuder vi in till en informationsträff. Tisdagen 27 februari finns vi på Allégården för att svara på dina…

Läs nyheten