Hoppa till sidans innehåll

Gör ditt val och var delaktig!

Nu har du rätt att själv bestämma över vem som ska utföra din hemtjänst och hur du vill att den ska vara. För oss är det viktigt att du är delaktig och själv bestämmer hur du vill ha det. Med lyhördhet och stor respekt gör vi vårt bästa för att du ska känna dig trygg och leva som du vill- i ditt eget hem!

1

Ansök

Först behöver du ett biståndsbeslut från kommunen. Ta kontakt med en socialsekreterare i din stadsdel och berätta om ditt behov eller fyll i en blankett och skicka in.

Ansök om hemtjänst
2

Välj utförare

Med ett biståndsbeslut kan du välja vem som ska utföra din hemtjänst. Välj då Bräcke hemtjänst Göteborg. Vill du veta mer innan du gör ditt val är du välkommen att höra av dig!

Att välja hemtjänst
3

Gör upp en plan

När du valt oss kontaktar vi dig och bokar in ett möte. Inom ramen för ditt hemtjänstbeslut kommer vi tillsammans fram till vad som ska göras och när det ska göras.

Mer om vår hemtjänst

Du som redan har hemtjänst men vill byta till Bräcke

Om du bor Majorna, Annedal eller Linnéstaden kan du byta till Bräcke hemtjänst Göteborg. Orsaken till bytet behöver du inte ange. Kontakta din socialsekreterare eller vänd dig till stadens kontaktcenter på telefon 031-365 00 00.

Bracke-Aldreomsorg-Hemstjanst-Goteborg-20220930023

Stöd efter dina behov och önskemål

Ditt hem är ditt – och du ska få fortsätta leva ditt liv på samma sätt som alltid. Med Bräcke diakonis hemtjänst kan det bli möjligt. Hur hemtjänsten ska se ut är det du, dina behov och önskemål som avgör.

20220923-Boende-076

Informationsträff med vår hemtjänst i Göteborg

7 februari 2024

Bräcke hemtjänst vill finnas till för fler. Därför bjuder vi in till en informationsträff. Tisdagen 27 februari finns vi på Allégården för att svara på dina…

Läs nyheten