Hoppa till sidans innehåll

Lista dig hos oss på Centrum

Vi vill gärna hjälpa dig med din hälsa! Genom att vara listad hos oss får du tillgång till en kunnig och serviceinriktad personal som sätter dig i centrum.

Vårdval — du kan själv välja vårdcentral

Att lära känna sina patienter underlättar den medicinska bedömningen, ger bättre vårdkvalitet och det är ju dessutom trevligt att möta någon man känner, både i receptionen och i undersökningsrummet.

Med Vårdval vårdcentral konkurrerar alla regionens vårdcentraler på samma villkor. Som patent väljer du fritt vem du vill gå till. Ekonomiskt innebär det ingen skillnad att välja ett idéburet alternativ (men kanske känns det bättre i magen?)

Om du vill lista dig på vår vårdcentral kan du alltid ta kontakt med oss så hjälper vi dig. Du kan också välja vårdcentral via e-tjänster på vårdguiden 1177. Du loggar in med BankID och väljer sedan ”ändra vårdval” under rubriken ”Vårdcentral”.

Genom att välja oss på Bräcke vårdcentral Centrum får du tillgång till kunnig och serviceinriktad personal som sätter dig i fokus.

Varmt välkommen – vi hoppas att du ska trivas hos oss!

Det här är Bräcke diakoni

Bräcke vårdcentral Centrum är en del av den idéburna stiftelsen Bräcke diakoni. Vi är en hundraårig, idéburen stiftelse – men också en innovativ välfärdsaktör.

Vi drivs av viljan att göra skillnad, inte av att tjäna pengar. Det gör att vi kan tänka med både hjärta och hjärna. Vi finns här för dig och för dem du bryr dig om. Men också för att göra hela samhället medmänskligare.

Äldre kvinna ute i Göteborg med sin hemtjänst.