Hoppa till sidans innehåll

Om Bräcke vårdcentral Centrum

Vi är en helt vanlig vårdcentral – men vi kan erbjuda dig ovanligt mycket. Vi gör det lilla extra för att du ska känna dig nöjd och snabbt få rätt hjälp, gammal som ung. Kontinuitet, tillgänglighet och bemötande är våra ledord. Hos oss står du i centrum.

Kontakta oss gärna via tjänsten Bräcke digital kontakt när som helst på dygnet. Sedan behandlar vi ditt ärende under vårdcentralens öppetider. Du behöver inte passa några tider utan får ett sms när vi svarat dig. Det går också bra att boka tid genom att ringa oss.

Om Bräcke vårdcentral Centrum i Tillgänglighetsdatabasen 

Vårdval Vårdcentral

Valfriheten i vården innebär att du som patient själv har rätt att, i hela landet, söka söka all öppen vård inklusive dagkirurgi hos offentliga och privata vårdgivare som har avtal med någon region. Valfriheten gäller inte slutenvård, det vill säga vård som innebär att du behöver skrivas in på ett sjukhus. Läs mer om Vårdval vårdcentral i VGR på 1177 vårdguiden (länk).

Logotype för Vårdval Vårdcentral, Västra Götalandsregionen

Lediga jobb

Just nu har vi tyvärr inga lediga jobbmöjligheter. Vi uppdaterar kontinuerligt vår webbplats med nya karriärmöjligheter. Under tiden kan du gärna skicka in en spontanansökan till oss. Vi värdesätter ditt intresse för att arbeta med oss och ser fram emot att höra från dig. Tack för ditt besök på vår webbplats!

Del av något större

Bräcke vårdcentral Centrum är en del av den idéburna stiftelsen Bräcke diakoni, En snart hundraårig, idéburen stiftelse – men också en innovativ välfärdsaktör. Vi drivs av viljan att göra skillnad, inte av att tjäna pengar. Det gör att vi kan tänka med både hjärta och hjärna. Vi finns här för dig och för dem du bryr dig om. Men också för att göra hela samhället medmänskligare. Läs mer om Bräcke diakoni (länk)

Äldre kvinna ute i Göteborg med sin hemtjänst.