Hoppa till sidans innehåll
Bräcke vårdcentral Centrum

Hos oss står du i centrum

En helt vanlig vårdcentral – som kan erbjuda dig ovanligt mycket. Vi gör det lilla extra för att du ska känna dig nöjd och snabbt få rätt hjälp, gammal som ung. Kontinuitet, tillgänglighet och bemötande är våra ledord i allt vi gör på vårdcentralen.

Kontaktuppgifter

Adress & Öppettider

Det här hjälper vi dig med

Visa fler

Covid-19 & Säsonginfluensa vaccination för dig över 65 och i riskgrupp

27 oktober 2023

Till patienter över 65 år, vaccination mot Covid-19 och säsongsinfluensa Vi erbjuder tider för vaccination på vårdcentralen, ring för tidsbokning på 0322-280150 Har du tagit Covidvaccin…

Läs nyheten

Tekniskt fel för fakturering av besök

26 oktober 2023

Läs nyheten

Barnavårdcentral

Att få barn är en stor händelse i livet. Vi på barnavårdscentralen, BVC, Centrum vill att ni ska känna er trygga och väl mottagna hos oss.

Barnavårdcentral

Äldreteamet 75+

För oss är det viktigt att du känner dig trygg i dina kontakter med oss på Vårdcentralen Centrum. Därför har vi ett äldreteam som riktar sig speciellt till dig över 75 år.

Äldreteamet 75+

Sjuksköterskemottagning

Sjuksköterskorna är vidareutbildade sjuksköterskor och de kan förskriva vissa läkemedel och hjälpmedel.

0322-280 150

Lista dig hos oss!

Genom att aktivt välja vårdcentral vet du vart du ska vända dig när du behöver vård. Vi på vårdcentralen lär känna dig och dina besvär, och kan hjälpa dig på bästa sätt.

Välj oss som din vårdcentral genom att lista dig på 1177. Det går snabbt och enkelt.

Läkare och patient i ett samtal på vårdcentralen

Lediga jobb

Just nu har vi tyvärr inga lediga jobbmöjligheter. Vi uppdaterar kontinuerligt vår webbplats med nya karriärmöjligheter. Under tiden kan du gärna skicka in en spontanansökan till oss. Vi värdesätter ditt intresse för att arbeta med oss och ser fram emot att höra från dig. Tack för ditt besök på vår webbplats!