Hoppa till sidans innehåll
Bräcke rehabcenter Mösseberg

Välkommen till rehabcenter Mösseberg

Vår verksamhet bedrivs i en anrik kurortsmiljö, omgiven av en magnifik och läkande natur som inspirerar till både fysiska och mentala upplevelser. Vi har lång och bred erfarenhet av utredningar, samtalsterapi och rehabilitering – en erfarenhet som vi kopplar ihop med den senaste kunskapen.

Våra rehabiliteringsprogram

Remittera till oss!

Målet är att de patienter som rehabiliteras ska få stöd i att bearbeta sin sjukdom för att kunna återgå till tidigare aktivitetsnivå och få en så god livskvalitet som möjligt.

Efter avslutad rehabilitering skickas remissvar till remittenten, med utvärderad rehabiliteringsplan och fortsatta rekommendationer.

Resultatet av rehabiliteringsinsatsen utvärderas och deltagaren får också besvara enkäter om upplevelsen av rehabiliteringen och de resultat de uppnått.

Bracke-diakoni-Vardcentral-Lokstallarna-20230412078

Om rehabcenter Mösseberg

Bräcke rehabcenter Mösseberg ligger mitt i den vackra Mössebergsparken i Falköping. Verksamheten bedrivs i en anrik kurortsmiljö, omgiven av en magnifik och läkande natur som inspirerar till både fysiska och mentala upplevelser. Vi har lång och bred erfarenhet av utredningar och rehabilitering – en erfarenhet som vi kopplar ihop med den senaste kunskapen. Vi vet att alla människor kan växa. Men också att man ibland kan behöva stöd för att blomma ut.